Sunspring Serie

duratech sunspring eco plus

De Duratech Sunspring Serie is de opvolger van de eco+ serie welke eind 2013 gelanceerd is. De pompen zijn ontworpen en ontwikkeld voor mensen die een eenvoudig, maar uitstekend werkend toestel wensen voor het verwarmen van hun zwembad/zwemvijver.

Klik hier om folders te downloaden betreffende deze pompen.

Installatie & Gebruik

Bij de installatie van een warmtepomp dient een warmtepomp meestal te worden geplaatst in een zogenaamde by-pass. Dat houdt in dat u middels een tweetal T-stukken en drietal kogelkranen de warmtepomp dient aan te sluiten en zo middels de stand van de kranen de druk in de warmtepomp kunt inregelen voor optimale werking.

Evenzo moet er een geschikte stroomkabel worden bepaald en dient deze intern nog in de warmtepomp te worden aangesloten. Op zich niet moeilijk, maar bij verkeerd installeren kan dit het apparaat direct stuk maken.

Bij deze Dura Eco Plus warmtepompen is dat niet meer nodig want deze Duratech Eco Plus warmtepompen zijn echt Plug & Play. Er zit al een aangegoten RCD stekker aan de warmtepomp dus dat hoeft u alleen maar in het stopcontact te steken. Daarnaast hoeft u alleen maar de waterinlet en wateroutlet aan te sluiten en alles werkt direct.

Welk model is voor u geschikt?

X